Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

«Візьми дитину у родину»

Дата: 06.10.2021 10:36
Кількість переглядів: 443

Фото без опису

     З метою привернення уваги суспільства до дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування,   дотримуючи карантинних обмежень, на базі Городоцького ліцею 30.09.2021 року відбулась зустріч на якій були присутні начальник служба у справах дітей  Тетяна Віталіївна Каневська,  директор  закладу Ірина Вікторівна Іщенко та вчителі.

         Захід був присвячений Дню усиновлення, який Україна відзначає в останній день вересня, в день великого свята Віри, Надії, Любові. І це дуже символічно, оскільки сім’ї, приймаючи дитину, дарують їй родину, а разом з нею любов, віру та надію на щасливе життя.

        Учасники заходу торкалися питань, щодо  сімейних форм влаштування дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, а саме: усиновлення, прийомна сім’я, будинок сімейного типу, патронатна сім’я, сім’я опікунів/піклувальників.  Вчителі отримали буклети з корисною інформацією.  

 

Фото без опису           Фото без опису   

          Для ознайомлення та інформування громади з метою пропагування усиновлення та сімейних форм виховання було організовано виставки буклетів та інформаційних листівок в начальних закладах та дитячих садочках «Візьми дитину у родину».

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

     Дітям, які втратили родину, може допомогти кожен, хто небайдужий: одні – допоможуть дитині знайти батьків, інші – усиновлять, треті – нададуть фахову консультацію тим, хто виявив бажання усиновити. Тому популяризація національного усиновлення, формування позитивного, толерантного ставлення до усиновлених дітей та усиновлювачів – це повсякденна і відповідальна робота в інтересах дитини.

     Якщо Ви маєте бажання в серці – подарувати нову СІМ'Ю дитині або підлітку, що втратили своїх рідних, якщо у Вас виникнуть запитання, Ви можете звернутись до  служби у справах дітей Городоцької селищної ради.
     Адреса служби у справах дітей: смт.Городок, вул.Поштова, буд 23

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень