Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

30 вересня – День усиновлення

Дата: 30.09.2021 16:14
Кількість переглядів: 390

     Фото без опису

       В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. 

Його встановлено "враховуючи суспільну значущість усиновлення в забезпеченні права кожної дитини на виховання в сім’ї, з метою підтримки та розвитку національного усиновлення" згідно з Указом Президента від 27 листопада 2008 року. День усиновлення – свято всіх усиновлювачів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, котрі прийняли до своїх родин дітей, які за різних обставин втратили рідні сім’ї.

   Особливої уваги і підтримки, а також безмежної вдячності заслуговують батьки – вихователі, опікуни та піклувальники, які взяли на себе відповідальність виховувати та піклуватися про дітей, які з різних причин залишилися без батьківського піклування.

    На первинному обліку служби у справах дітей Городоцької селищної ради перебуває 11 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, з них 10 дітей проживають в опікунських сім’ях.

   Користуючись такою чудовою нагодою – відзначення Дня усиновлення – заступник голови селищної ради Забігайло Василь Вікторович, начальник служби у справах дітей Каневська Тетяна Віталіївна та спеціаліст І категорії служби у справах дітей Циркова Ірина Валеріївна завітали 30 вересня до опікунських сімей, які створені в територіальній громаді  та привітали їх зі святом.

Фото без опису        Фото без опису

      "Дорогі опікуни, піклувальники, низький уклін вам за щоденну кропітку працю, за вашу щедрість та любов до дітей, за готовність віддати часточку себе заради благополуччя і добробуту дитини. Ми вами пишаємося. Нехай шанують вас діти та береже Бог!" 

 

З повагою, голова Городоцької селищної ради Наталія Дембіцька.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень