Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 15.11.2021 12:18
Кількість переглядів: 1245

Фото без опису

     25 листопада 2021 року об 11:00 годині 
відбудеться засідання 12 сесії Городоцької селищної ради 8 скликання. 

 

 

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ

дванадцятої сесії восьмого скликання

від 25 листопада 2021 року

 

  1. Про затвердження Програми забезпечення реалізації рівних прав жінок та чоловіків, запобігання і протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми в Городоцькій територіальній громаді на 2022 рік.
  2. Про внесення змін до складу адміністративної  комісії при  виконавчому  комітеті Городоцької селищної ради.
  3. Про надання дозволу на здійснення комплексу заходів з організації топографо-геодезичних робіт, зйомки території в масштабі 1:10 000 та виділення коштів.
  4. Про проведення інвентаризації земель комунальної власності та створення комісії з інвентаризації земель сільськогосподарського призначення, розташованих на території Городоцької селищної ради.
  5. Про затвердження Положення про старосту старостинського округу Городоцької територіальної громади  в новій редакції.
  6. Про затвердження Положення про порядок громадських слухань кандидатури на посаду  старости старостинського округу.
  7. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд в смт. Біла Криниця гр. Вань Миколі Івановичу
  8. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд в смт. Біла Криниця гр. Омельчуку Олександру Миколайовичу.
  9. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки для зміни виду цільового призначення земельної ділянки в межах однієї категорії земель за адресою: смт. Городок вул. Поштова, 23 А гр. Шенку Олександру Міхкель-Рудольфовичу
  10. Про затвердження детального плану території спортивного та дитячого майданчику по вул. Центральна смт Біла Криниця вул.Лісна в смт. Біла Криниця.
  11.  Про затвердження детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд по вул. Лісна в смт. Біла Криниця Березному Ігорю Володимировичу.
  12. Про затвердження детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд по вул. Центральна в смт. Біла Криниця Сичевському Анатолію Йосиповичу.
  13. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення спортивного та дитячого майданчику по вул. Центральна смт Біла Криниця
  14. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в  смт Біла Криниця  по вул. Стадіонна,  гр. Дергач Ганні Юріївні.
  15. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд в  смт Біла Криниця  по вул.Центральна,  гр. Сичевському Анатолію Йосиповичу.
  16. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд в  смт Біла Криниця  по вул.Лісна,  гр. Березному Ігорю Володимировичу.
  17.   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд в  смт Біла Криниця по вул. Зелена гр. Пушка Олександру Вікторовичу
  18.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд в  смт Біла Криниця по вул. Ковпака гр. Сіваченку Віталію Олександровичу.
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в  смт Біла Криниця по вул. Ковпака гр. Клокуну Олегу Михайловичу
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва і обслуговування  будівель торгівлі в  смт Біла Криниця по вул. Центральна гр. Фунтань Валентині Миколаївні.
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд в  смт Біла Криниця по вул. Ковпака  гр. Гарасюті Оксані Анатоліївні.
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування  жилого будинку, господарських будівель та споруд в  смт Біла Криниця по вул. Центральна гр. Суходольському Володимиру Анатолійовичу.
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в  смт Біла Криниця по вул. Ломоносова гр. Лопаті Сергію Олексійовичу
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в  смт Біла Криниця  по вул.Ковпака,6 гр. Михайленко В.В.
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в  смт Біла Криниця по вул. Центральна гр. Суходольській Зінаїді Федосіївні
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в  с. Осів по вул. Зелена гр. Єгорова Сергія Івановича.
  27. Про надання дозволу на розробку технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва  та обслуговування житлового будинку та господарських будівель та споруд гр. Сичевському Анатолію Йосиповичу
  28. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачу у власність земельної ділянки в смт. Біла Криниця вул. Центральна, 168 гр. Суходольській Зінаїді Федосіївні.
  29. Про надання дозволу на укладання договору оренди автомобіля.
  30. Про внесення змін до бюджету  Городоцької селищної територіальної громади на 2021 рік.   
  31. Різне

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень