Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Оголошується конкурс на створення офіційної символіки – гімну Городоцької територіальної громади

Дата: 09.08.2021 11:51
Кількість переглядів: 339

Виконавчим комітетом Городоцької селищної ради оголошено конкурс на створення офіційної символіки – гімну Городоцької територіальної громади Конкурс проводиться з метою визначення найкращих конкурсних робіт із створення офіційної символіки - гімну  Городоцької територіальної громади, а саме: - написання тексту та музики гімну територіальної громади. Завданнями конкурсу є:

- залучення максимальної кількості учасників до розробки  офіційної символіки-гімну Городоцької територіальної громади;

- поширення інформації про культурне, історичне та духовне надбання, природно-заповідні об'єкти на території Городоцької територіальної громади;

- пробудження у мешканців територіальної громади почуття патріотизму, поваги та любові до отчого краю, національної самосвідомості;

- розроблення та створення офіційної символіки - гімну Городоцької територіальної громади. 

Конкурс проводиться в наступні етапи та строки:

1 етап – подача конкурсних робіт – з 09.08.2021 р. по 09.09.2021р.;

2 етап – відбір конкурсних робіт на відповідність заявленим вимогам та обрання із них переможця шляхом громадського голосування на офіційному сайті Городоцької ТГ  – з 14.09.2021 р. по 21.09.2021р.

3 етап – затвердження Городоцькою селищною радою офіційної символіки-гімну Городоцької територіальної громади – з 22.09. по 24.09.2021 р.

У конкурсі безкоштовно можуть взяти участь як фізичні, так і юридичні особи.   Переможець у конкурсі на кращий текст і музику гімну(цілісний аудіофайл) територіальної громади одержує подарунок на суму 5000 (п’ять тисяч) гривень.

Конкурсні роботи подаються або надсилаються електронною поштою, (viddil.osvity.gorodok.sr@ukr.net ), або поштою, до виконавчого комітету Городоцької селищної ради до 09.09.2021 року на адресу: вул. Поштова 23, смт. Городок, Радомишльський р-н, Житомирська обл.,12265.

Конкурсні роботи, що подаються в електронному вигляді, надсилаються на електронну пошту (viddil.osvity.gorodok.sr@ukr.net )  з поміткою у назві теми листа  «Текст і музика гімну Городоцької громади».

Рішення виконавчого комітету від 02.08.2021 року №103

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень