Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: НА АВТОШЛЯХУ М-21 ВИСТУПОВИЧІ – ЖИТОМИР – МОГИЛІВ-ПОДІЛЬСЬКИЙ ЗВОДИТЬСЯ ДВОРІВНЕВА ТРАНСПОРТНА РОЗВ’ЯЗКА

Дата: 05.08.2021 12:15
Кількість переглядів: 2131

<>

У рамках програми Президента України «Велике будівництво» тривають роботи на автошляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський в обхід міста Бердичів (км 214+223). Йдеться про ділянку дороги між селами Осикове та Гришківці. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області.

Проєктом будівництва розв’язки передбачено влаштування:

шляхопроводу на з’їзді №2 Бердичів – Житомир та підходи до нього;

додаткового лівого віднесеного повороту на км 213+291 автодороги М-21 на межі села Осикове);

лівого віднесеного повороту на з’їзді №2 Бердичів – Житомир (перед селом Гришківці).

На сьогодні на об’єкті виконано:

влаштовано монолітні стійки та опори;

змонтовано ригелі для шляхопроводу;

тривають роботи з відсипки земляного полотна.

Транспортна розв’язка поблизу Бердичева є частиною нового маршруту між двома столицями – Київ та Кишинів. Маршрут на території України проходитиме через Київську, Житомирську та Вінницьку області. Протяжність всього маршруту становить 570 км, із них Україною – 410 км.

У 2021 році в рамках президентської програми «Велике будівництво» буде відремонтовано близько 50 кілометрів шляху М-21. Загалом у Житомирській області до кінця року буде відновлено 118 кілометрів доріг державного значення.

Нагадаємо, що також активно тривають роботи з капітального ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський на км 41+483 – км 46+483.

Довідково. Підрядна організація: ПП «Автомагістраль».

http://zhytomyr-rda.gov.ua/velyke-budivnytstvo-na-zhytomyrshchyni-na-avtoshliakhu-m-21-vystupovychi-zhytomyr-mohyliv-podilskyj-zvodytsia-dvorivneva-transportna-rozv-iazka-video/

<>


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень