Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Електронний підпис — це один з основних засобів ідентифікації людини і ваш цифровий помічник у світі онлайн-послуг

Дата: 22.07.2021 11:58
Кількість переглядів: 1643

Фото без опису«Електронний підпис — це один з основних засобів ідентифікації людини і ваш цифровий помічник у світі онлайн-послуг. З е-підписом можна підписувати документи, користуватися державними сервісами зі свого смартфона чи комп’ютера будь-де і будь-коли. Без черг, папірців та поїздок до держустанов чи банків. 

Інформацію про кваліфікованих надавачів електронних довірчих послуг разом з інформацією про кваліфіковані електронні довірчі послуги, які вони надають, можна отримати в Довірчому списку, який опубліковано на офіційному веб-сайті центрального засвідчувального органу (https://czo.gov.ua/ca-registryhttps://czo.gov.ua/trustedlist). 

З метою реалізації функцій електронної демократії, забезпечення доступу громадян та бізнесу до отримання публічних послуг онлайн, переходу до електронного документообігу, спрощення ведення бізнесу тощо Міністерство цифрової трансформації підготувало відеоблог про електронний підпис. 

Кожен може безкоштовно переглянути вищезазначений блог на платформі «Youtube» за посиланням https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=09NuX02a2wE&t=23s

Ще більше про е-підпис ви можете дізнатися з безкоштовного освітнього серіалу на платформі Дія. Цифрова освіта https://cutt.ly/qnIwNy2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень