Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

До уваги суб’єктів малого і середнього підприємництва!

Дата: 21.05.2021 14:36
Кількість переглядів: 356

Оголошується конкурс бізнес-проєктів у рамках реалізації Порядку надання і використання коштів обласного бюджету, що спрямовуються суб’єктам малого та середнього підприємництва для виплати часткового відшкодування вартості придбаних основних засобів (далі - Порядок), затвердженого рішенням Житомирської обласної ради від 24.12.2020 № 15 «Про програму економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2021 рік» (додаток 7).

Порядок визначає умови та механізми надання і використання коштів обласного бюджету, що спрямовуються суб’єктам малого та середнього підприємництва для виплати часткового відшкодування вартості придбаних основних засобів (далі – Відшкодування) в рамках заходів Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2021 рік, (далі – Програма).

Претенденти на отримання часткового відшкодування вартості придбаних основних засобів повинні відповідати наступним вимогам:

- зареєстровані на території Житомирської області.

- не мають заборгованості перед державним і місцевими бюджетами зі сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів.

- Реалізують або мають наміри реалізовувати бізнес – проекти.

 Працюють у межах видів діяльності, згідно з КВЕД 2010, що підпадають під перелік:

1. Усіх груп секції С «Переробна промисловість» (крім розділу 12 «Виробництво тютюнових виробів» та підрозділів 11.01 «Дистиляція, ректифікація та змішування алкогольних напоїв», 11.02 «Виробництво виноградних вин», 11.03 «Виробництво сидру та інших плодово-ягідних вин», 11.04 «Виробництво інших недистильованих напоїв із зброджувальних продуктів», 11.05 «Виробництво пива», 11.06 «Виробництво солоду» розділу 11 «Виробництво напоїв»).

2. Усіх груп секції А «Сільське господарство, лісове господарство та рибне господарство» (крім групи 01.7 «Мисливство, відловлювання тварин і надання пов’язаних із ними послуг»), які мають у власності та користуванні не більше 200 га земель сільськогосподарського призначення.

3. Груп секції І «Тимчасове розміщування й організація харчування», зокрема 55.1 «Діяльність готелів і подібних засобів тимчасового розміщування» (з кількістю до 10 номерів), 55.2 «Діяльність засобів розміщування на період відпустки та іншого тимчасового проживання», 56.1 «Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування», 56.2. «Постачання готових страв» (крім суб’єктів підприємництва, які здійснюють виробництво та/або реалізацію алкогольних напоїв, тютюнових виробів визначених груп секції І).

Детальні умови участі у конкурсі, зразок заявки на участь у конкурсі на отримання з обласного бюджету часткового відшкодування вартості придбаних основних засобів у рамках Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2021 рік та перелік документів, які подаються суб’єктами підприємництва розміщено на сайті Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації.

Зазначені документи учасникам конкурсу необхідно подати до Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної державної адміністрації до 01.07.2021 року, за адресою: м. Житомир, вул. Мала Бердичівська, 25, каб. 206.

Опрацювання заявок та бізнес-проєктів буде проведено після закінчення терміну подачі документів. Термін проведення конкурсу повідомляється претендентам Департаментом агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації.

Детальну інформацію також можна отримати за телефонами: (0412) 42-11-80, 42-20-33.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень