Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишльська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області інформує

Дата: 19.05.2021 08:21
Кількість переглядів: 946

14 травня начальником Радомишльської ДПІ Сергієм Уваровим було проведено робочу зустріч з головою Городоцької селищної територіальної громади Наталією Дембіцькою.

Городоцька ТГ утворилася недавно, завдяки спільним прагненням та зусиллями жителів Городка та Білої Криниці.

Основне джерело надходжень Городоцької громади - податок з доходів фізичних осіб, переважно від підрозділів Міністерства оборони. Далі по надходженням йдуть єдиний податок з фізичних осіб та майнові податки.

Серій Уваров нагадав, що саме рішенням селищної ради встановлюються ставки місцевих податків та пільги по ним в межах чинного законодавства.

Вчасна сплата податків – запорука розвитку громади, тому Сергій Вікторович та Наталія Олександрівна домовилися про об’єднання зусиль, для вжиття заходів по виявленню осіб, які ухиляються від сплати податків та недопущенню податкової заборгованості.

???? На завершення конструктивного діалогу, Наталія Дембіцька та Сергій Уваров домовилися про наступну зустріч вже у Радомишльській ДПІ, оскільки тем для обговорення є багато, а збільшення надходжень до бюджету - це спільна мета податкових органів та органів місцевого самоврядування.

???? На світлині: смт. Городок. Робоча зустріч начальника Радомишльської ДПІ Сергія Уварова та голови Городоцької селищної територіальної громади Наталії Дембіцької.

Посилання: https://www.facebook.com/tax.0619/photos/a.145290730713412/258923269350157/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень