Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Хто бажає приєднатися до добровільної пожежної дружини – зголошуйтеся!

Дата: 01.04.2021 14:52
Кількість переглядів: 1528

Фото без описуОсновне завдання пожежної дружини – організація робіт із запобігання виникненню пожеж та з їхнього гасіння.

Членом пожежної дружини на добровільних засадах може бути особа з числа жителів Городоцької територіальної громади, яка досягла 21-річного віку і здатна за своїми здібностями та станом здоров’я виконувати покладені на неї обов’язки.

Приміщення, засоби зв’язку, пожежна техніка, інше майно, а також кошти, що в установленому порядку надходять від юридичних та фізичних осіб (благодійна допомога, членські внески, плата за надання послуг тощо) для забезпечення діяльності пожежної дружини, підлягають обліку та використанню згідно із законодавством.

Члени пожежної дружини підлягають обов’язковому особистому страхуванню відповідно до Закону України «Про страхування».

Колективним договором можуть регулюватися інші виробничі, трудові та соціально-економічні відносини, пов’язані з членством у добровільній пожежній дружині.

Якщо Ви бажаєте приєднатися до лав добровільної пожежної дружини – зголошуйтеся до 10 квітня! У разі згоди – звертатися до спеціаліста з військового обліку, цивільного захисту населення та взаємодії з правоохоронними органами Городоцької селищної ради – Сіваченко Віталіни Володимирівни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень