Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

ОГОЛОШЕНО ВЕСНЯНИЙ ПРИЗОВ

Дата: 22.03.2021 15:02
Кількість переглядів: 833

Фото без описуОголошено призов громадян на строкову військову службу в квітні-червні 2021 року. Призов проводиться у відповідності до Закону України «Про військовий обов`язок і військову службу» та Указу Президента України від 24 лютого 2021р. «Про звільненння в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році», відповідної директиви командувача військ оперативного командування Північ.

Згідно з наказом військового комісара Радомишльського районного територіального центру комплектування та соціальної  підтримки громадяни, які народилися у 1994-2003рр., у яких закінчилася відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин, а також усі громадяни 2003 року народження, яким  в період  чергового призову виповниться 18 років, зобов`язані прибути на призовну дільницю за адресою: м.Радомишль вулю Старокиївська, 2, у встановлений час з документами, що зазначені в повістках.

Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов`язані прибути до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки з 1 квітня 2021р. і мати при собі документи, які посвідчують особу.

Керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності, зобов`язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

Ухилення від призову тягне за собою відповідальність згідно з чинним законодавством.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень