Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

Проекти рішень виконкому №- «Про надання матеріальної допомоги учасникам бойових дій на території інших держав та 33-річниці виведення військ з Афганістану»

Кількість переглядів: 102
Скликання: -
Сесія: виконком від 22.02.2022
Тип документу: Проекти рішень виконкому
Дата прийняття: 22.02.2022
Дата оприлюднення: 16.02.2022
Номер документу: -
Назва документу: Про надання матеріальної допомоги учасникам бойових дій на території інших держав та 33-річниці виведення військ з Афганістану
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

ГОРОДОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

ПРОЕКТ                                              смт Городок                               № ____

 

Про надання матеріальної допомоги

учасникам бойових дій на території

інших держав та 33-річниці виведення

військ з Афганістану

 

Відповідно до пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 11 лютого 2004 року № 180/2004 «Про День вшанування учасників бойових дій на території інших держав», Програми надання одноразової грошової допомоги громадянам, які проживають в населених пунктах Городоцької територіальної громади на 2021 -2025 рік, затвердженої рішенням сесії №42 від 23.12.2020 року та з метою вшанування громадян, які виконували військовий обов’язок на території інших держав, їх сімей та з нагоди 33-ої річниці виведення військ із Республіки Афганістан, виконавчий комітет Городоцької селищної ради:

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Надати матеріальну допомогу особам з числа учасників бойових дій на території Республіки Афганістан та на території інших держав, згідно з додатком 1.
  2.  Начальнику відділу бухгалтерського та господарського обліку Городоцької селищної ради головному бухгалтеру Паламаренко І.Ф. виділити за рахунок коштів, передбачених у селищному бюджеті на 2022 рік по КПКВК 0113242 «Інші заходи у сфері соціального захисту та соціального забезпечення», кошти у сумі 3500,00 (три тисячі п’ятсот) гривень, для надання одноразової грошової допомоги  учасникам бойових дій на території інших держав.  Кошти перерахувати на особові розрахункові рахунки, відкриті у відповідних банках, згідно зі списком.
  3.  Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на начальника відділу надання соціальних послуг Наталію СТОРОЖУК.

 

 

Селищний голова                                                       Наталія ДЕМБІЦЬКА


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень