Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

До уваги батьків!

Дата: 23.06.2022 10:55
Кількість переглядів: 188

Фото без опису

Попри війну, наразі  серйозно стоїть питання та контроль перебування дітей у вечірній час без супроводу дорослих та вживання неповнолітніми спиртних напоїв, куріння. Війна, як і будь-яка екстремальна ситуація, негативно впливає на дітей, в деяких випадках порятунок  від стресу, вони шукають у випивці в компанії друзів.

З метою попередження правопорушень, бездоглядності, вживання дітьми слабоалкогольних і спиртних напоїв, паління, виявлення фактів порушення вимог законодавства щодо продажу дітям слабоалкогольних і спиртних напоїв, тютюнових виробів, 22 червня 2022 року Службою у справах дітей Городоцької селищної ради  спільно з представниками поліції та інспектором сектору ювенальної превенції відділу превенції Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області проведено рейд по торгових точках Городоцької громади.

 З торговими  працівниками, приватними підприємцями перевірених крамниць проведені профілактичні бесіди щодо попередження продажу спиртних та слабоалкогольних напоїв, тютюнових виробів неповнолітнім.

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень