Городоцька територіальна громада

Житомирська область, Житомирський район

«Твій газ Рівномірний платіж» допоможе зекономити взимку

Дата: 18.05.2021 08:29
Кількість переглядів: 915

 

ТОВ «Житомиргаз Збут» пропонує своїм клієнтам зменшити фінансове навантаження під час опалювального сезону, скориставшись тарифом «Твій газ Рівномірний платіж». З цією пропозицією споживач сплачуватиме за газ рівномірно протягом всього року.

Відповідно до умов тарифу «Твій газ Рівномірний платіж», річний обсяг споживання газу клієнта множиться на зафіксовану на рік ціну і споживач щомісяця сплачує отриману суму рівними частинами. Ціна газу у рамках комерційної пропозиції «Твій газ Рівномірний платіж» складає 7,99 грн за кубометр. Перейти на тариф можна до 31 серпня 2021 року, а діятиме він до 30 квітня 2022 року.  

Якщо протягом терміну дії тарифу клієнт не використає увесь запланований обсяг газу, заощаджена сума повернеться на його банківський рахунок або ж залишиться на особовому рахунку для майбутніх платежів.

«Головна перевага тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» – у відсутності великих сум у квитанціях в опалювальний період, коли спостерігається найбільше споживання. Ця пропозиція дозволить взимку сплачувати за менший обсяг газу, ніж реально використано. Тариф буде особливо цікавим для тих, хто має індивідуальне опалення», – розповідає директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

Аби перейти на тариф «Твій газ Рівномірний платіж», потрібно подати нову Заяву-приєднання:

Для отримання детальної інформації про тариф «Твій газ Рівномірний платіж» та інші пропозиції для побутових споживачів звертайтеся за телефоном (067) 208-29-00.

 

Нагадаємо, за рішенням Уряду та НКРЕКП, від 1 травня 2021 року усіх побутових споживачів природного газу автоматично перевели на базові річні контракти із фіксованою ціною. Для клієнтів ТОВ «Житомиргаз Збут» вартість газу у рамках базового тарифу «Твій газ Річний» складає 7,99 грн за кубометр. Проте споживачі мають змогу обрати й інші тарифи компанії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень